Klik op een foto

Het gezicht achter Built by Britt ben ik, Britt. Van jongs af aan was ik al creatief, maar omdat ik nog niet helemaal wist waar ik met mijn creativiteit heen wilde heb ik diploma’s aan creatieve opleidingen behaald. Mijn creatieve passies groeide uit tot Built By Britt, waarmee ik dat kan doen wat ik het liefste doe: ontwerpen en fotograferen.

Ooit begon ik met een analoge camera en leerde ik ‘hoe te kijken naar het moment’. Vanuit daar dacht ik verder over de manier waarop ik juist díe momenten het aller-allermooiste vast kon leggen. 

← TERUG

7 jaar and counting... Ik kan me mijn leven niet meer voorstellen zonder mijn partner, Stefan. Samen beginnen we aan de verbouwing van ons droomhuis eind 2019.

We houden van skiën in Ischgl, weekendjes eruit trekken en wielrennen in buitenlandse stadjes, als we niet ergens aan een speciaal biertje zitten op een terrasje in de zon.

← TERUG

In mei 2019 maakte zij mij moeder. We hebben haar Riva genoemd, genaamd naar Riva del Garda (wat behoort tot een van de mooiste dorpjes van het Gardameer).

Ontzettend trots dat zij onze dochter is en we kunnen niet wachten totdat ze opgroeit in ons gezin.

← TERUG

Mijn vriendinnengroep, samen delen we lief en leed en staan we altijd voor elkaar klaar. ♡

← TERUG

Jullie foto's verdienen het om op een mooie manier afgeleverd te worden. Daarom krijg je bij al mijn shoots en bruiloften een handgemaakte Original Photoblocks of mini album cadeau.

← TERUG

These are
my favorites

video

Bekijk hier mijn promo

Printed photo's!
(on wood for example)

my story

These are
my favorites

Klik op een foto

love

greatest

My

credits

friends!

best

My

girl

it's a