Een trouwreportage begint bij 6 uur fotografie voor 1.245,-. Daar zit een prachtig fine art album bij in begrepen. Vertel me alles over jullie plannen, ideeën en jullie leven. 

Ik vind het belangrijk dat we elkaar goed leren kennen voor jullie grote dag, daarom plannen we altijd een kennismaking in bij een leuk koffietentje in Valkenswaard. Hierbij vertel ik alles over mijn werkwijze. Hebben we na de kennismaking allebei een goede klik? Dan kom ik met liefde en plezier jullie bruiloft fotograferen.

Omdat ik graag focus op kwaliteit en ieder bruidspaar mijn persoonlijke aandacht verdiend neem ik een maximaal aantal bruiloften per jaar aan.

Ik focus mij juist op die speciale momenten. Ik hou van minimalistische en intieme bruiloften waar de liefde grootst gevierd wordt. Ik laat jullie verhaal op mij inwerken en leg het vast op een persoonlijke, ongedwongen manier waar je oneindig veel plezier van zult hebben. Alle romantiek, maar ook alle emoties die daarbij komen kijken. Ieder bruidspaar is uniek en dat weergeven in een trouwreportage is mijn doel. Liefhebben, voelen en jullie, gewoon zoals jullie écht zijn.

Fotografie onthoudt de kleine dingen in het leven, ook na langere tijd wanneer herinneringen lijken te vervagen.

Boek trouwreportage

say yes

BOEK TROUWREPORTAGE

Overige shoots
& informatie

New Life

Mommy & Me

Family Affair

Album

Pricing

Favorites

WE ALL HAVE A STORY TO TELL

some favorites