Sinds ik zelf moeder ben geworden (mei 2019) weet ik als geen ander dat het hele kleine pas geboren er zo vanaf is. En alle clichés zijn zó waar: het gaat veel te snel! Daarom is het mooi om jullie kleintje en deze momenten vast te laten leggen, zodat je altijd terug kan kijken op deze bijzondere tijd! 

De focus van deze shoot is helemaal op de baby gericht. Adem de geur van je mooie baby in, even samen knuffelen op jullie grote bed of misschien wel tijdens het geven van borstvoeding. Momenten die voor jou belangrijk zijn, leggen we vast.

Voor alle prachtige en pure kenmerken van jullie kindje werk ik alleen met natuurlijk licht. Wanneer jullie deze shoot bij mij boeken plan ik alvast jullie uitgerekende datum in mijn agenda. Nadat jullie kleintje geboren is hoor ik dit graag van jullie en plannen we samen een datum in. De shoot vindt plaats bij jullie thuis. Hier leggen we alles in alle rust vast, een vertrouwde omgeving voor de baby maar ook voor jullie.

Bij een new life shoot kom ik het liefste in de eerste maand na de geboorte. De baby is dan nog lekker klein, maar hebben jullie al wel een een beetje een ritme kunnen krijgen.


Boek deze shoot

new life
sessions

Overige shoots
& informatie

Mommy & Me

because
every picture
tells a story

Family Affair

Wedding

Album

Pricing

Favorites

some favorites