Mommy & me

Ik ben gek op deze Mommy & Me fotoshoots. Het is een intieme shoot met weinig poseren. Ik hoor graag wat jouw wensen zijn en wat jij vastgelegd wilt hebben op deze knuffelshoot. 

Dit zijn de perfecte sessies voor moeders met kleine kinderen (0-5). We zullen fotograferen in de prachtige natuur (het liefst bij zonsondergang). Deze sessies zorgen voor natuurlijke interacties en emoties. Misschien wil je dit zelfs tot een jaarlijkse traditie maken, zodat je de relatie met je kinderen prachtig kunt documenteren.

Als je oudere kinderen hebt en je partner erbij wilt hebben is een sessie voor families een betere optie.

Stuur mij gerust een berichtje met al je wensen en ideeën.

Boek deze shoot

De band tussen moeder en kind is anders dan alle andere, een die prachtig en bijzonder is en daarom moet worden vastgelegd.

Het leven is zo kostbaar en zit vol met momenten die we soms als vanzelfsprekend beschouwen. Wil jij je later nog herinneren hoe zijn kleine handje in de jouwe paste en de manier waarop hij lachte toen jij zijn chubby buikje kietelde? Dan is deze shoot iets voor jou.

Maar deze foto's zijn ook voor hen, zodat zij later terug kunnen kijken naar de liefde en vreugde die er is tussen jullie. Deze sessies zijn een perfecte manier om dit vast te leggen en hierop later samen terug te kijken. 


Boek deze shoot

IT IS UP TO YOU TO SEE THE BEAUTY OF EVERYDAY THINGS

Overige shoots
& informatie

New Life

Family Affair

Wedding

Album

Pricing

Favorites

some favorites