sessions

Ik wil jullie als gezin graag op de foto zetten zoals jullie zijn. Met mensen die je lief zijn. We leggen dit vast op een mooie buitenlocatie, een wandeling door het bos of in de stad.  Willen jullie liever eens ongedwongen shoot jullie thuis, om de dagelijkse momentjes te fotograferen? Dit is ook mogelijk in overleg, neem hiervoor contact met mij op.

Wat betreft de locatie en het tijdstip, dit bespreken we voorafgaand aan de shoot. In de zomer wordt dit altijd in de vroege ochtend of aan het einde van de middag. Dit, door de harde zon in de middag (niemand vindt geknepen ogen mooi op een foto, toch? :-) ).

Voor alle prachtige en pure momenten werk ik alleen met natuurlijk licht. Tijdens de shoot laat ik jullie lekker je gang laten gaan. Het zorgt voor liefdevolle en onverwachte momenten. Wil je de liefde laten vastleggen tussen jou en je lover? Ook dan ga ik graag met jullie mee op pad om samen iets moois te maken! Bijvoorbeeld in het bos, de heidevelden, de duinen of bij het water.  Wanneer je twijfelt over wat jullie aan moeten; laat het me weten dan denk ik even met jullie mee.

FAMILY AFFAIR

Boek deze shoot

IT IS UP TO YOU TO SEE THE BEAUTY OF EVERYDAY THINGS

Overige shoots
& informatie

New Life

Mommy & Me

Wedding

Album

Pricing

Favorites

some favorites