ALBUMS

Foto’s komen pas echt tot leven in een prachtig, handgemaakt album. Daarom krijg je bij al mijn fotoshoots en bruiloften een mini album cadeau. Dit is niet alleen leuk voor jullie, maar ook voor de familie om deze waardevolle foto's in een prachtig album te zien.

Alle albums worden zorgvuldig met de hand gemaakt in Griekenland en ze gaan een leven lang mee. De albums zijn gebonden als Lay-flat. Dat betekent dat een album plat bekeken kan worden en foto’s door de naad geprint kunnen worden. Een fotoalbum van de allerhoogste kwaliteit!

Er zijn verschillende formaten, papiersoorten en omslagmaterialen mogelijk. Vraag naar de voorwaarden van het album in het basispakket. Je kunt natuurlijk een album upgraden naar extra pagina's of bijvoorbeeld jullie naam in de cover.

NEEM CONTACT OP

fine art prints

Lijst ze in, deel ze uit, voel en ervaar je foto’s in het echt met de fine-art prints. Je foto’s zijn niet enkel bedoeld om digitaal te blijven. Print je foto’s op een mooie mat of glanzend fine-art papier. Of maak je geliefde blij met een setje mooie prints. Vraag naar de prijzen van deze mooi geleverde prints.

NEEM CONTACT OP